Франция и Аржентина ще сложат точка на Мондиал 2022 в

...
Франция и Аржентина ще сложат точка на Мондиал 2022 в
Коментари Харесай

Дидие Дешан: Опитът ще ни помогне, ще дадем всичко от себе си

Франция и Аржентина ще сложат точка на Мондиал 2022 в неделя от 17:00 часа.

Наставникът на европейците Дидие Дешан има вяра,че насъбраният опит ще изиграе основна роля в конфликта.

" Нашият опит ще ни помогне. Наблюдаваме и проучваме играта на Аржентина, имаме точна информация за тях, само че те могат и да излязат с друг състав на следващия ден. Ние също можем да създадем това ", разяснява той преди утрешния край на Световното състезание.

" Знам, че доста хора по света, може би даже някои французи се надяват Лионел Меси да завоюва международната купа, само че ние ще дадем всичко от себе си, с цел да реализираме нашата цел. Даваме всичко от себе си, с цел да сме добре готови за дуела. Лионел Скалони също имаше компликации, те изгубиха първия си мач, само че към момента са тук. Нямам съответни терзания за мача. Важно е да сме съсредоточени и спокойни. Голямата цел е спечелим купата ", сподели Дешан на днешната конференция.

[LIVE]
️ Didier Deschamps: " L`Equipe de France est la plus belle qui me soit arrivée dans ma vie professionnelle "
— beIN SPORTS (@beinsports_FR)

Треньорът на " петлите " разяснява и тематиката за вируса, който върлува във френския лагер.

" Опитваме се да се оправим с тази обстановка, не желая да встъпвам в елементи. Бихме предпочели да нямаме този проблем, само че вършим всичко по силите си с медицинския щаб ", показа Дешан.

Стражът на настоящите международни първенци Юго Лорис разкри, че акцентът пада върху целия тим на " гаучосите ", а освен върху звездата на отбора Лионел Меси.

" Когато се изправяш против подобен състезател, би трябвало да му отдадеш особено внимание, само че Аржентина не е единствено Меси. Те имат мощен тим с доста надарени играчи. Имат младо потомство от играчи и всички те са отдадени на Меси, само че ще се опитаме да намерим ключа към триумфа ". Това съобщи капитанът на Франция Юго Лорис.

" В предишното сме потвърдили, че Франция реализира триумфи, с помощта на мощни екипен дух. Опитваме се да черпим ентусиазъм от това. В лагера ни има доста положително чувство още от началото на шампионата и няма причина това да не се види още веднъж на следващия ден. Ще дадем всичко от себе си, макар всички условия. Мисля, че адреналинът и вълнението ще оказват помощ на всички да са задоволително здрави, с цел да дадат всичко в тази последна борба ", сподели Лорис по отношение на вируса, който върлува във френския лагер.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР