Франческо Баная спечели световната титла в MotoGP миналата година, след

...
Франческо Баная спечели световната титла в MotoGP миналата година, след
Коментари Харесай

Джак Милър: Титлата промени Баная

Франческо Баная завоюва международната купа в MotoGP предходната година, откакто заличи 91 точки задатък на Фабио Куартараро, макар че в хода на акцията мнозина подлагаха на критика водача на Дукати, че към момента прави прекалено много неточности на пистата.

Но някогашният съотборник на Пеко в Дукати Джак Милър, обезпечи доста забавна позиция към развиването му.

„ Вярвам, че тази година Пеко ще е по-силен от предходната – беше безапелационен Милър. – Мисля, че купата промени Баная, към този момент е по-уверен, кара по-зрелищно. На тестванията карах малко време зад него и видях доста повече убеденост и доверие в държанието на мотора. ”
 Баная сложи нов връх на Баная сложи нов връх на " Алгарве " в края на тестванията в MotoGP
Баная приключи предсезонните проби с връх на трасето в Портимао, след което съобщи, че „ сега Дукати и Априлия са непобедими ”, а доста експерти сочат Баная за огромния любимец за купата през новия сезон.
 Баная най-бърз в първия ден от последните проби Баная най-бърз в първия ден от последните проби
Според Милър, най-голямата опасност за Баная през 2023 ще пристигна от Дукати – италианската марка ще има общо 8 водачи в заводския и потребителските си отбори на стартовата решетка.
 Баная и Бастианини получават еднакъв статут в Дукати Баная и Бастианини получават еднакъв статут в Дукати
„ Тази година ще забележим, че на пистата ще има повече от един доста бърз мотор на Дукати – изясни австралиецът. – Алекс Маркес се приспособява доста добре към мотоциклета, Бастианини не записа най-хубавото показване в тестванията, само че сезонът е доста дълг, ще има и спринтови надпревари. ”
 КТМ показа новия мотор и Джак Милър КТМ показа новия мотор и Джак Милър
Милър подписа за две години с КТМ и 2023 ще е първият му сезон в австрийската марка, а новият сезон започва в Гран При на Португалия на 26 март.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР