Франчайзът Междузвездни войни е малко неубедителен в последните си издания,

...
Франчайзът Междузвездни войни е малко неубедителен в последните си издания,
Коментари Харесай

Асока спасява Междузвездни войни?

Франчайзът " Междузвездни войни " е малко неоснователен в последните си издания, като получи междинни мнения за третия сезон на " Мандалорецът ", както и за " Книгата на Боба Фет ", което накара някои почитатели да се запитат дали тази отмалялост от франчайза може да значи края на десетилетното галактическо премеждие.


За благополучие на феновете на франчайза, последните мнения за " Асока " като че ли удостоверяват, че сериалът служи като ободрителен нов взор към обичания воин, вдъхвайки нов живот на " Междузвездни войни " и евентуално даже спасявайки франчайза.

Марк Касиди от ComicBookMovie особено цитира осъществяването на Росарио Доусън в ролята на титулярния джедай, както и многото препратки към предходните сериали на шоурънъра Дейв Филони от " Междузвездни войни ".

Много други критици считат, че „ Асока “ е директно продължение на " Междузвездни войни: Бунтовници ", чиято премиера беше през 2014 година и продължи 4 сезона. Това значи, че феновете на предходната работа на Филони евентуално ще се зарадват на завръщането към формата, до момента в който новодошлите във франчайза може да се окажат малко изгубени първоначално. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР