Фотошоп гафовете не са нищо ново под небосклона, но понякога

...
Фотошоп гафовете не са нищо ново под небосклона, но понякога
Коментари Харесай

Мега фотошоп гаф! Опра Уинфри с три ръце, а Рийз с три крака!

Фотошоп гафовете не са нищо ново под небосклона, само че от време на време се появяват толкоз фрапиращи неточности, че човек остава учуден. Списание Vanity Fair хвърли в потрес феновете последния си юбилеен брой, отдаден на Холивуд.

Във фотосесията към него присъединяване взимат Опра Уинфри, Том Ханкс, Никол Кидман и Рийз Уидърспуун. Още по-изумителното е, че сериозните гафове са позволени два пъти, на корицата и на една от фотосите вътре в списанието. Автор на фотосите е именитата фотографка Ани Лейбовиц.



На корицата Рийз Уидърспуун е с три крайници, а Никол Кидман наподобява по-скоро като свое много по-младо копие, в сравнение с като себе си сега: Огромният гаф бе коментиран и от главните настоящи лица във фотосесията - Рийз Удърспуун и Опра Уинфри:

" Е.... допускам, че към този момент всички знаят... че имам 3 крайници. Надявам се, че към момента можете да ме приемете такава, каквато съм " - написа шеговито актрисата в Туитър.



Уидърспуун даже получи отговор от Опра, която също погледна на гафа с усмивка, като написа " Приемам твоите три крайници, а знам, че ти ще приемеш и моите три ръце ".



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР