Фотоизложба на Златко Ангелов под наслов „Колажите на Златко” бе

...
Фотоизложба на Златко Ангелов под наслов „Колажите на Златко” бе
Коментари Харесай

Държавен архив - Видин бе домакин на фотоизложба

Фотоизложба на Златко Ангелов под наслов „ Колажите на Златко” бе показана в изложбената зала на Държавен списък Видин. Гости на събитието бяха Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Даниил, Румен Борисов, заместник-председател на Държавна организация „ Архиви” и Емилия Николова, шеф дирекция „ Хуманитарни дейности” в Община Видин.
Изложбата на Златко Ангелов е третото подред подаяние, с което се обогатява персоналния фонд на архива. Експозицията включва над 50 фотоколажа на злободневни тематики и за настоящи събития от политическия и публичния живот във Видин, страната и света през интервала 1990-2011 година. Член е на Съюза на българските публицисти и има участия и награди от национални и районни фотоконкурси и изложения в страната и чужбина.
От името на кмета на Община Видин Огнян Ценков одобрение сервира Емилия Николова:„ Изразявам признателност към господин Ангелов за жеста, който прави за трети път, дарявайки снимки и документи от креативната си и служебна активност на Държавен списък – Видин. Радвам се, че в нашия град има създатели като него, и му поисквам дългоденствие, ентусиазъм и триумфи.”
Видинският фотограф получи от Румен Борисов благодарствена грамота за дарените от него архивни документи.
Гостите на събитието имаха опция да видят и кино лентата „ Мазури 86”, чийто оператор и създател на сюжета е Златко Ангелов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР