Форумът бе уважен от влиятелни бизнесмени, партньори на банката, зам.-кмета

...
Форумът бе уважен от влиятелни бизнесмени, партньори на банката, зам.-кмета
Коментари Харесай

Societe Generale Експресбанк събра бизнес елита на Бургас на интересен форум за развитието на икономиката


Форумът бе почетен от авторитетни предприемачи, сътрудници на банката, зам.-кмета на Бургас по финансите Красимир Стойчев, зам.-кмета по строителството Чанка Коралска, зам.-кмета по европейски политики и околна среда Руска Бояджиева, шефа на най-голямото общинско дружество " Бургасбус " инж. Петко Драгнев, доста финансисти и икономисти, които изпълниха зала " Георги Баев " в КЦ " Морско казино ".

Лектор бе уважаваният икономист Петър Ганев от Института за пазарна стопанска система (ИПИ). Пред аудиторията той направи къс разбор на 2017 и показа вероятностите пред страната ни и в частност пред Бургаска област. Според Ганев растежът в стопанската система на България в идващите две години ще е към 4 % - двойно над този на останалите страни-членки на Европейски Съюз.

" Това е обикновено, профилът на нашата страна е подобен – дребна, догонваща стопанска система с вероятности за по-висок напредък. Нормално в Източна Европа растежът да е по-висок ", обясни Ганев. Той увери, че стопанската система ни ще продължи да се развива и сподели интерактивна карта на страната ни за индустриалните центрове от 2014-а година насам.

Тенденцията е ясна – ще се появяват от ден на ден нови стопански центрове и ще се развиват актуалните. В това отношение Пловдив е безапелационен отличник, поради Тракия икономическа зона. Стара Загора също върви по този път, а София от дълго време е водещ стопански център. Идва ред на Бургас, безапелационен е икономистът.

По думите му, Бургаска област може да се похвали с това, че има една от най-ниските безработици в страната – под 4%. Това и л
Лектор бе уважаваният икономист Петър Ганев от Института за пазарна стопанска система
" Тази вечер поканихме наши сътрудници, както и основни компании от бизнеса в района с единствената цел да забележим всички дружно по какъв начин наподобява развиването на стопанската система в страната, какви са трендовете и трендовете. В всекидневието си ние имаме чувството и самочувствието, че знаем каква е безработицата, брутният вътрешен артикул, инфлацията… въпреки всичко имам вяра, че всеки един от присъстващите е намерил нещо потребно за себе си, с цел да взима по-грамотни и осведомени решения в ръководството на бизнеса си ", сподели пред камерата на Burgas24.bg Славомир Гигов, районен управител Корпоративни клиенти, група Бургас в Societe Generale Експресбанк.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Стефан Петров: Недопустимо е, че толкоз години институциите не м...17:48 / 16.03.2018 Бурен вятър връхлита Бургас и региона на следващия ден, оповестиха оранжев код!...16:47 / 16.03.2018 Извънредно: Автобус удари жена в " Меден рудник “15:36 / 16.03.2018 Питат бургаските родители дали желаят подкрепителна закуска в учил...14:54 / 16.03.2018 Рецидивист обра автомобил в ж.к. " Изгрев ", преби собственика14:30 / 16.03.2018 Пускат специфични полети от Бургас към София14:25 / 16.03.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [38] Новини от през вчерашния ден [47] « Март 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР