Форум на тема “Агресия, насилие, зависимости и последици, в рамките

...
Форум на тема “Агресия, насилие, зависимости и последици, в рамките
Коментари Харесай

Форум на тема “Агресия, насилие, зависимости и последици” се проведе във Варна

Форум на тематика “Агресия, принуждение, зависимости и последствия ”, в границите на план „ Младите хора – бъдещето на България – това сме ние! “, се организира във Варна. В него взеха присъединяване над 60 възпитаници от 8 до 12 клас. Проектът се осъществя от съдружие „ Асоциация докосни дъгата “, в партньорство с Община Варна, дирекция „ Превенции “ и дирекция „ Спорт “ и е финансиран по Националната стратегия за осъществяване на юношески действия.

Сред главните акценти на форума бяха тематиките за поощряване на здравословния метод на живот, предварителната защита на другите форми на зависимости и на експанзията измежду младежите. Основната цел на срещата бе създаване на обществено отговорно държание измежду младежи на възраст сред 15 и 19 година, развиване на самочувствие, самонадеяност, работа в екип и други умения за справяне с компликации.

В рамките на форума се организира и конференция, в която присъединяване взеха Тодор Иванов – зам.-кмет на Община Варна, специалисти от дирекция „ Превенции “ и дирекция „ Спорт “, секретари на локалните комисии за битка против противообществените прояви на малолетните и непълнолетните-Варна, и доктор Денислава Ангелова, ръководител на УС на Сдружение „ Асоциация докосни дъгата “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР