FORD, в сътрудничество с DP World London Gateway, демонстрира нагледно

...
FORD, в сътрудничество с DP World London Gateway, демонстрира нагледно
Коментари Харесай

FORD с автономна спедиция

FORD, в съдействие с DP World London Gateway, показва образно по какъв начин самостоятелните коли могат да бъдат употребявани за съществено облекчение на логистиката и спедицията на територията на огромни уреди, какъвто е онагледеният случай- пристанище.

Новата самодейност е част от развойната стратегия Self-Driving Research Programme за самостоятелно ръководство на FORD, която има за цел да помогне на бизнеса да разбере изгодите, които самостоятелните коли могат да имат за тяхната активност.

Симулацията с на Ford показва по какъв начин особено квалифицираното товарно поделение може да бъде достъпено от изпращача, а след това и от получателя на пратката, без това да е обвързвано с какъвто и да било ангажимент от страна на "водача ".

"Това, което сработи толкоз добре на територията на DP World, може също по този начин да бъде от изгода за университети, летища и индустриални уреди ", разяснява Ричард Балч, шеф на подразделението Автономни коли и Мобилност на Ford Европа.



Към момента, FORD има извършени и продължаващи тествания на самостоятелните си коли в огромни американски градове, като за задачата си сътрудничи и с компанията . Автомобилният производител има намерение да влага към 7 млрд щатски $ в програмата за самостоятелно ръководство през идващите 10 години.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР