Ford обяви, че в завода на Ford Otosan в Крайова,

...
Ford обяви, че в завода на Ford Otosan в Крайова,
Коментари Харесай

FORD стартира производството на новите Transit Courier и Tourneo Courier в Румъния

Ford разгласи, че в завода на Ford Otosan в Крайова, Румъния, е почнало серийното произвеждане на новите бизнес и фамилни пазарни оферти Transit Courier и Tourneo Courier.

От компанията анонсират също по този начин, че през идната година ще бъде стартиран и развой по сглобяването на напълно електрическите E-Transit Courier и , подкрепяйки уговорката на марката за реализиране на нулеви излъчвания във всички продажби на коли в Европа до 2035 година.

" Екипът в Крайова прави отлична работа по доставката на тези вълнуващи нови модели на клиентите ни ", разяснява Ханс Шеп, общоприет шеф на подразделението Ford Pro Европа. " Направихме напълно новия Transit Courier още по-голям, по-способен и изцяло обвързван, с цел да бъде в интерес на клиентите по време на работа и да форсира тяхната работливост с усъвършенстван товарен потенциал и цялостна интеграция на нашата Ford Pro платформа за програмен продукт и услуги. Всичко това идва в SUV опаковка, която знаем, че обичат нашите клиенти ".

През предходната година Ford Otosan разгласи инвестиция в размер на 490 милиона евро в производството на новия Courier в новопридобитият си от Ford цех в Крайова. В допълнение с 300-те милиона вложени от Ford в комплекса, в който се създава и Puma, общият потенциал на оборудването ще бъде повишен от 250 000 на 272 000 на годишна база.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР