FORD обяви, че на 29 юни, компанията е отбелязала производството на

...
FORD обяви, че на 29 юни, компанията е
отбелязала производството на
Коментари Харесай

FORD TRANSIT: 1 000 000 в Северна Америка

FORD разгласи, че на 29 юни, компанията е отбелязала производството на TRANSIT с пореден номер 1 000 000 в Северна Америка от момента на стартирането на неговото сглобяване през 2014 година.

Юбилейният представител на FORD TRANSIT- висока кабина, дълга база със задно задвижване, предопределен за клиент в Калифорния, е бил създаден в комплекса на варката Kansas City Assembly Plant, където по-късно през тази година ще стартира и сглобяването на неговата напълно .

Електрическият E‑Transit се чака да предложи мощ от до 200 кВт, а свободният пробег ще бъде до 350 километра (WLTP стандарт). Търговските електромобили ще разполагат със специфичен ECO режим на работа, функционалност за подготовка за потегляне Scheduled Pre-Conditioning, бордова инфо-комуникацинна и мултимедийна система SYNC 4 с опция за обновяване на софтуера по въздуха и други.

От Ford споделят, че съгласно упованията им, разходите по обслужването на E‑Transit ще бъдат с към 40% по-ниски в съпоставяне със съответния му вид с мотор с вътрешно горене.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР