Фондация Александър Русе“ изказва благодарност към организаторите на Международен Фестивал

...
Фондация Александър Русе“ изказва благодарност към организаторите на Международен Фестивал
Коментари Харесай

Близо 2500 лв. се събраха за Фондация „Александър Русев“ по време на MASKA RIVER RUSE

Фондация „ Александър Русе “ изрича признателност към уредниците на Международен Фестивал MASKA RIVER, RUSE за това, че взеха решение да поддържат идеята в Русе да бъде построен Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с физически и ментални усложнения.

По концепция на майката на едно от децата на Фондацията – Светла, и на Надка Енева, по време на събитието беше проведен благотворителен базар. Красиви гипсови фигурки, оцветени от Кристиян, бяха измежду обичаните за най-малките гости на Фестивала Маска.

В базара се включиха още „ Fitnes Che Ruse ” и сладкарница “Dolce Vita ” – със сладки и солени изкушения, сапунени аранжировки от “Rumi’s handmade ”, гравирани чаши от Надя Стоянова, майка на Преско, също дете на Фондацията, и ваучери за маникюр от GEL.IT.UP Nail school.

От Фондация „ Александър Русев “ благодарят и на Кристина Борисова и нейната щерка Емма, които бяха лицето на Фондацията и показаха фантазията на Сашко – в Русе да отвори порти плувен комплекс, който ще бъде като втори дом за стотици деца и техните родители.

 Всеки, който има предпочитание, може да поддържа Илиян Русев – Скури и Фондацията, учредена на името на неговия наследник Александър Русев, с цел да може ЗАЕДНО да подарим вяра.

Банкова сметка:

ТБ „ Юробанк България “ АД

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG 06 BPBI 7921 1045 5933 01 – лв.

IBAN: BG 85 BPBI 7921 1445 5933 01 – евро

Дарение посредством Paypal:

[email protected]
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР