Фонд Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика

...
Фонд Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика
Коментари Харесай

Фонд „Социална закрила“ финансира закупуването на лекотоварни автомобили за Домашен социален патронаж

Фонд „ Социална протекция “ към Министерството на труда и обществената политика ще финансира закупуването на нови лекотоварни коли от общините за разнасяне на храна.

Общият финансов запас е 3 млн. лева и се отпуска по стратегия „ Патронажна подвижност за доставка на топъл обяд “. Могат да аплайват общини, които дават услугите Домашен обществен патронаж и топъл обяд по Програма за храни и главно материално подкрепяне 2021-2027 година Кандидатстването с планови оферти стартира от през днешния ден и ще продължи до 25.11.2022 година

Минималните характерности на колите за потребностите на домашния обществен патронаж са: най-малко 3 кубични метра размер на товарната зона, 1+1 брой места, най-малко 480 кг потребен товар. Изисква се транспортното средства да е с най-малко 3 години гаранция и покритие, позволяващо измиване и дезинфекциране.

Целевата стратегия и документите за кандидатстване са оповестени на електронен адрес: http://mlsp.government.bg/fond-sotsialna-zakrila – раздел „ Документи “.

Допълнителна информация може да се получи във фонд „ Социална протекция “ с адрес гр. София, ул. „ Триадица “ № 2 и тел. 02 8119681, 8119401, 8119673.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР