Фолкзвездата Азис подари лаптоп на жената, чиято къща в Своге

...
Фолкзвездата Азис подари лаптоп на жената, чиято къща в Своге
Коментари Харесай

Мрежата ахна от тази постъпка на Азис

Фолкзвездата Азис подари преносим компютър на дамата, чиято къща в Своге дружно с няколко от животните й изгоря по Коледа. Това оповестиха доброволците от групата " Да помогнем на Ивана ", които я затрупаха с дарения и финансова помощ, и се включиха в разчистването на отломките.

Пожарът породи от късо съединяване на паднала жица от електрически дирек на улицата преди месец, макар че потърпевшата Ивана Камбурчева два дни преди този момент е подала три сигнала на тел. 112 за риска.

Ивана от 10 години се грижи за бездомни кучета и котки, а няколко от тях починаха в резултат на пожара. Тя към момента живее във вила на съседи на фамилията, защото домът й е неспособен за обитаване, прецизира Канал 3.

Азис пък е прочут и с любовта си към животните. Самият той осинови неотдавна следващото бездомно кутре. Певецът подари преносимия компютър, с цел да има Ивана интернет връзка със света и да може да благодари на стотиците непознати, които й изпратиха пари, облекла, мебелировка и храна за оживелите животни, за които се грижи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР