Фолкпевицата Мария и бизнесменът Християн Гущеров официално са разведени, съобщи

...
Фолкпевицата Мария и бизнесменът Християн Гущеров официално са разведени, съобщи
Коментари Харесай

Гущеров и Мария официално разведени

Фолкпевицата Мария и предприемачът Християн Гущеров публично са разведени, заяви "България Днес ".

В началото на този месец съдът е удовлетворил желанието на двамата някогашни съпрузи да се разделят по взаимно единодушие. Делото е минало умерено и не е имало непотребна драма.

"Развеждам се с Мария! Не живеем дружно и бракът ни завърши. Тя не желае фамилен живот, тя избира разголения живот. Всичко това се натрупа и взех решение да подхваща тази крачка. Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави ", показа младият предприемач пред изданието преди година. Тогава той предсказа, че евентуално ще има "много искания " от фолкпевицата, които ще бъдат решени по време на делото. Сега всичко това към този момент е реалност. Разводът сред Мария и Гущеров идва тъкмо една година откакто младият милионер постави завършек на връзката сред двамата.

Мария одобри доста тежко обстоятелството, че е изоставена, и се жалваше, че мъчно свързва двата края и непрекъснато мисли по какъв начин да оцелява с щерка си Марая.

"Останах без една стотинка, без кола, с апартамент на заем. Обадих му се на Християн, помолих го да не ми взима най-малко колата, в която возя детето си, или да ми бяха дали по-евтина... ", продължи с недоволствата след раздялата чалга звездата.

Около раздялата им се заприказва, че Мария ще получи няколко милиона в евро след развода, само че самата тя отхвърли сходни изказвания. Реално се оказа, че няма да завоюва нищо от втория си брак. След развода им стана ясно, че Мара Отварачката няма да прибере нито лев от благосъстоянието на някогашния си брачен партньор. Железен предбрачен контракт е подсигурил, че изпълнителката не получава нищо от парите и парцелите на Гущеров. Докато беше с него, тя се радваше на разточителен живот, който включваше съществени персонални средства, джип с гардове и осъществяване на безкрайните ѝ капризи.

Двамата подвигнаха женитба през 2015 година точно на рождения ден на изпълнителката - 13 януари. През годините предприемачът и певицата на няколко пъти бяха разделяни от клюки.

За Мария това е към този момент втори бракоразвод. През 2006 година тя се омъжи за Димитър Андонов. Бракът им продължи 5 години до 2011 година

След като разводът е реалност, Гущеров може към този момент умерено да се ожени за новата си другарка - моделката Светлана Василева.

"Лятото подвигаме женитба. Искаме да имаме две деца, само че не бързаме ", оповестиха в един глас влюбените, които сега са сгодени. За бъдещото щастливо събитие към момента няма детайлности, тъй като двамата се пробват да го запазят в загадка оптимално дълго време и да не притеглят вниманието към себе си. Светлана и Християн са двойка от август предходната година, като към Нова година бяха за малко разграничени, само че по-късно дефинитивно се събраха и започнаха да вършат съществени проекти за семейство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР