Британският рок певец Род Стюарт защити подкрепата си за Украйна,

...
Британският рок певец Род Стюарт защити подкрепата си за Украйна,
Коментари Харесай

Род Стюарт потвърди безрезервната си подкрепа за Украйна

Британският рок артист Род Стюарт отбрани поддръжката си за Украйна, откакто беше освиркан на концерт в Германия, оповестяват Пи Ей мидия и ДПА.По време на събитието беше показано изображение на украинския президент Володимир Зеленски, както и знамето на Украйна.

Стюарт намерено поддържа Украйна, която е разкъсвана от войната. Изпълнителят подкрепя семейство от седем бежанци, бягащи от съветската инвазия, като им обезпечи жилище и се погрижи за сметките им. Стюарт и преди употребява шлагера от 1991 година Rhythm Of My Heart по време на турнетата си в символ на взаимност към Украйна. Той разказва песента като " военна ".

„ Подкрепям украинския народ през цялата война “, сподели Род Стюарт пред Пи Ей мидия.

„ Членове на моето семейство осигуриха доставки на артикули до Украйна. Освен това наех къща във Англия за едно бежанско семейство, както и осигурих работа на двама украинци като част от екипа на турнето ми. Така че да, поддържам Зеленски и народа на Украйна и ще продължа да го върша “, сподели музикантът.

„ Путин би трябвало да бъде спрян. Прекарвам времето си, свирейки за немската аудитория, споделяйки някои специфични мемоари, и с неспокойствие чакам оставащите концерти ", добави той.

Стюарт провежда наемането на камиони, цялостни с хранителни запаси, и откарването им до границата с Украйна.

Род Стюарт ще се завърне в Германия за концерти в Хамбург, Кьолн и Мюнхен.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР