Фолкпевицата Емилия ще се завърне на музикалната сцена през юли.

...
Фолкпевицата Емилия ще се завърне на музикалната сцена през юли.
Коментари Харесай

40 дни след трагедията в живота й Емилия взе съдбовно решение

Фолкпевицата Емилия ще се завърне на музикалната сцена през юли. Повече от месец изпълнителката бе надалеч от светския живот, откакто през юни катастрофира тежко на автомагистрала " Тракия " с годеника си Жорж Башур. В ужасяващото произшествие почина 19-годишният ѝ доведен наследник Феди Башур.

Емилия беше няколко дни на лекуване в столична болница, а след излизането си от лечебното заведение разгласи, че за неопределен срок стопира с професионалните си изяви. Певицата изпадна в тежка меланхолия и с обичания си Жорж не излизаха от вкъщи си. Напоследък фолкпевицата последователно стартира се завръща към естествения си живот.

Емилия е почнала още веднъж да посещава фризьора си, с цел да възвърне изоставения си искра. Възобновила е и обществените си контакти. Тя още веднъж се събира с приятелката си Весела Тотева, която е позната като някогашна телевизионна водеща и жена на ексфутболиста Елин Топузаков. Двете дами се събират в домашни условия с децата и се отдават на няколкочасови приказки.

Източници на " Хотарена " разкриха, че до края на юли Емилия ще се завърне и към участията си в нощните заведения. Заради непредвидения отпуск, в който излезе, тя пропусна да завоюва няколко хиляди лв., а летният сезон е отлична опция да навакса, защото предложенията от морето валят непрекъснато.

След злополуката Митко Пайнера показал цялостно схващане към обстановката и декларирал на Емилия, че може да отсъства колкото дълго реши. Сега тя желае още веднъж да пее, с цел да може да е измежду хора и изцяло да пребори обхваналата я меланхолия. Нейни колежки са безапелационни, че са подготвени да ѝ оказват помощ да се аклиматизира, и дават цялостната си поддръжка за нея в този сложен миг.

Емилия сподели оживление и в профилите си в обществените мрежи, като за момента се лимитира само в публикуването на остарели мемоари и нищо ново. Нейни другари се означават с нея при всяка опция, което потвърждава, че фолкпевицата е минала интервала, в който единствено стои у дома.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР