Фолкпевицата Андреа сериозно е повишила теглото си, пише „България Днес“.Това

...
Фолкпевицата Андреа сериозно е повишила теглото си, пише „България Днес“.Това
Коментари Харесай

Андреа натежа

Фолкпевицата Андреа съществено е повишила тежестта си, написа „ България Днес “.

Това видяха бдителни почитатели на чалга изпълнителката, които изпращат действителни нейни фотоси за удостоверение на смяната във визията й.

Андреа се появява на присъединяване в нощно заведение в Студентски град в столицата предходната седмица. Тя излиза на сцената надалеч след среднощ и почитателите й в началото изпадат в дълбока изненада дали това е любимката им. Но няма неистина – тя е.

Визията на чалгарката радикално се разграничава от фотосите, които тя разгласява в обществените мрежи. Там Андреа е с тънка талия, красиво продълговат врат и стройни крайници. Жестоката реалност е малко по-различна – лицето на певицата е много по-заоблено, към талията има насъбрани килограми, а краката й са надалеч от визията за слаби.

Реални снимки на Андреа постоянно излизат нескрито, само че тя си има пояснение за тях и ги назовава „ клюка “. „ Не е елементарно непрекъснато да те клеветят и да пускат подправени публикации за теб “.

По време на присъединяване си в дискотеката в Студентски град чалга изпълнителката продължава да залага на къси рокли и поли макар очевидно наедрялото си тяло. Тя не се тормози да танцува на сцената, да флиртува с почитателите си и самоуверено да театралничи пред камерите на мобилните им телефони.

Певицата даже смени две визии – втората наподобяваше ученическа униформа, само че не я правеше да наподобява по-слаба, а даже противоположното.

Но почитателите си я харесват всячески – пеят с цялостно гърло шлагерите й, танцуват на динамичните части и затвърждават реномето на Андреа на една от най-популярните фолкпевици у нас.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР