Фолкдинозавърът Тони Стораро инвестира всеки спечелен лев в различен бизнес.

...
Фолкдинозавърът Тони Стораро инвестира всеки спечелен лев в различен бизнес.
Коментари Харесай

Тони Стораро строи хотел за 1 млн. лева

Фолкдинозавърът Тони Стораро влага всеки извоюван лев в друг бизнес. Певецът е предвидлив и към този момент върти няколко заведения, от които печели порядъчен кеш. Сега обаче Тунчер Фикрет Али скача в дълбокото със градеж на баровски хотел за 1 милион лв. в София, написа " Таблоид ".

Изпълнителят на " Добре ти беше " стартирал градежа на дребна уличка в кв. " Княжево ". Човекът глас на фолка закупил пустеещата земя, която се намира сред Околовръстен път и бул. " Цар Борис ІІІ ", преди близо 2 години. Непосредствено до новостроящия се хотел се намира оборотна бензиностанция. Багери към този момент са разкопали земята, само че работата към момента не е почнала. Идеята е хотелът да е подготвен до началото на 2019 година, когато първородното му внуче ще навърши годинка.

Фики Стораро стана баща на 16 февруари и назова наследника си на своя баща. От признателност гордият дядо заречен да подари бъдещия хотел на малчугана. Идеята на Тони била хотелът да е фамилен вид, не прогимназия. Шуменлията се надявал в него да преспиват закъсалите на бул. " Горнобански път ", които не съумяват да заловен рейс за Перник или югозападния район. По предварителни сметки  на Стораро градежът и обзавеждането ще глъгнат най-малко един милион лв. от банковата му сметка.

" Възможно е да изтегли заем, с който да спонсорира начинанието. Най-вероятно ще прибегне до ипотека, като запорира зданието, до момента в който го изплати ", разяснява сродникът на артиста.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР