Фолк звездата Мария и любимият й Мирослав заминаха на романтична

...
Фолк звездата Мария и любимият й Мирослав заминаха на романтична
Коментари Харесай

Мария и Миро показаха как го правят във ваната

Фолк звездата Мария и обичаният й Мирослав отпътуваха на сантиментална отмора на Малдивите. Те споделиха фрагменти от самолета, а по-късно направиха съпричастни почитателите си на първия им секс на острова. 

Миньончето пусна шокиращи фрагменти от ваната, на които сигурно би трябвало да се постави възрастово ограничаване. Изпълнителката на " Спомен " прекалява към този момент с разголването и шерването на всяка крачка, в това число интимни подиуми с нейния мъж. 

 undefined

На 13 януари певицата навърши 41 години и екзотичното й странствуване й е подарък от Мирослав. Тя пък употребява лукса на Малдивите, с цел да се покаже както майка я е родила. Вероятно е зажадняла за популярност, защото кариерата й се намира в страшна дупка. 

Мария обича абсурда, а и той я обича, тъй че чалгаджийката реши да си разреши и друга смелост. На идващ фотос Отварачката сподели с хилядите си почитатели в нета по какъв начин го прави с любовника си във ваната. На фотографията ясно се вижда по какъв начин Мария и Мирослав се отдават на нежни милувки измежду сапунените мехурчета.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР