Кейт Бланшет изневери на Армани и облече Луи Вюитон на

...
Кейт Бланшет изневери на Армани и облече Луи Вюитон на
Коментари Харесай

Коя звезда с коя марка беше в Кан?

Кейт Бланшет изневери на Армани и облече Луи Вюитон на аления килим в Кан, като стартира и водещата наклонност да се носят багрите на благородни метали, решавайки имиджа си в златно. Същия бранд като основните актриси на българския режисьор Константин Божанов от кино лентата му The Shameless и като носителката на тазгодишния Оскар Ема Стоун. Това е отмъщението за партньорството на Керинг - конкурентната на ЛВМХ група с феста.





Наложи се самата брачна половинка на притежателя Пино да се появи със Сен Лоран, с цел да отбрани достойнството на Керинг.
Сензация обаче сервира Селена Гомес, която се появи из Кан с Манго, позирайки пред дамския магазин на марката на по-непрестижната от Кроазет улица Антиб.



На другия полюс е най-високата фешън къща Шанел, която размени Сен Лоран в дрешника на Катрин Деньов и облича великата актриса и за аления килим, и във кино лентата за бащата на щерка й Марчело мой.

Имаше и звезди, които смесваха марки. Облечена в Армани Приве на аления килим, Деми Мур денем и на конференции идваше в Долче и Габана. Марката, която избра за премиерната си прожекция в Гранд спектакъл Люмиер нашата Мария Бакалова.



Докато множеството мъже избраха Армани за своите вечерни смокинги, отпред с Ричард Гиър, чиято първа звездна роля Американски жиголо направи по едно и също време световноизвестни и него, и италианския дизайнер, по празненства Никълъс Кейдж изкара единствената си вечер в Кан в Дзеня.



Борис Ангелов,
Спецпратеник на 19, Кан

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР