Фолк звездата Андреа предпочете участието си в култовия Club Illuzion

...
Фолк звездата Андреа предпочете участието си в култовия Club Illuzion
Коментари Харесай

Андреа предпочете Club Illuzion пред Кобрата

Фолк звездата Андреа избра присъединяване си в паметния Club Illuzion пред обичания си Кубрат Пулев.

Участието на Андреа съответства с откриването на новия ресторант на боксьора Кубрат Пулев. Кобрата събра другари и ВИП персони на охолно празненство, само че Андреа не бе измежду гостите. Слуховете незабавно разнесоха, че двамата са се разделили, само че истината се оказа напълно друга.
Андреа предпочела да се срещне с почитателите си в Club Illuzion в Студентски град. В меката на купона фолкаджийката се раздаде на макс и извърши най-големите си шлагери, както и части на свои сътрудници.

Андреа, която не стопира да натрупа триумфи и зад граница скоро получи премия в Хабург за най-популярната българска певица, популяризирала се и на интернационално равнище.

Това е следващо гранд достижение за Андреа, с което за прощален път поставя в дребния си джоб драпащите с цената на всичко за международна популярност нейни сътрудници.

Тази вечер на сцената на Club Illuzion ще се вихри фолк звездата Анелия, а на следващия ден, в деня на Националния ни празник, девойките от Babylon Show ще показват спектакъла „ Цветовете на България “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР