Фолк певицата Роксана се изложи като кифладжийка на частно парти,

...
Фолк певицата Роксана се изложи като кифладжийка на частно парти,
Коментари Харесай

Мега излагация! Роксана прави панаир за пари пред италиански сватбари

Фолк певицата Роксана се изложи като кифладжийка на частно празненство, разбра HotArena.

Преди няколко месеца била поканена да пее на ромска женитба, която се състояла в недодялан град у нас. Младоженецът и неговата рода са от България, само че част от семейството на булката, в това число и татко й, е от Италия.

На обилното празненство с няколкостотин посетители участват и доста италианци, за които това бил първи конфликт с нашата страна и просвета, писа „ Галерия “.

Въпреки съществуването на огромен брой чужденци на празненството звучала единствено и само българска чалга, която несъмнено е в кръвта на Роксана. Пременена с черен гащеризон с гол тил, фолк певицата се качва съвсем на всички маси и столове в заведението, с цел да пее и върти кючеци, до момента в който обилната й гръд едвам остава скрита от любопитните погледи на гостите.

Кулминацията на вечерта обаче настава, когато Роксана е привикана при бащата на булката, с цел да му извърши няколко песни. Явно отегчен от кръшните балкански ритми, мъжът си поръчва да му изпее някоя британска или италианска ария.

В този миг Роксана, която не знае нито един от двата езика, споделя на индивида, който й превежда: „ Кажи му, че тая ария е доста скъпа “. Първоначално всички мислят, че мераците на фолк певицата да получи някой лев са смешка, само че няколко секунди по-късно се оказва, че бъркат. След като отгоре-отгоре съумява да извърши първия куплет на известната ария Summertime на Джордж Гершуин, Роксана още веднъж стартира да натиска италианския си клиент за пари.

Трябва да се научиш на нашите обичаи, не може по този начин “, реди фолкаджийката. Италианецът обаче и този път не поддава. Певицата пък се връща към нормалния си репертоар, само че не не помни за парите. Леко раздразнена, че не получава банкноти в ръката, тя непосредствено декларира на микрофона: „ Трябва да му вземем парите, почтено “.

Младоженецът, който седи компактно до нея, с цел да превежда, очевидно почнал да се смущава от държанието на Роксана и изважда 50-левова банкнота и я подава на тъст си, с цел да я даде на фолк певицата. Щом вижда парите, лицето на ромската изпълнителка светва и тя чевръсто си ги прибира в така и така препълнената си с пачки длан.

В последна сметка не престават да подават на италианеца пари, с цел да й поставя сред циците. След като се препоти от осъществяванията си, Роксана извади салфетка и пред очите на всички стартира да попива мокрия си тил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР