Фолк певицата Андреа просълзи мрежата с уникално пожелание към своята

...
Фолк певицата Андреа просълзи мрежата с уникално пожелание към своята
Коментари Харесай

Нова радост след Кубрат: Андреа показа семейството, за което си мечтаеше

Фолк певицата Андреа просълзи мрежата с неповторимо благопожелание към своята майка, която тези дни отпразнува своя рожден ден.
Бившата половинка на Кубрат Пулев не приказва постоянно за фамилията си, нито пък е показвала доста фотоси на своите родители, само че този път го направи по непостижим метод.
„ Честит рожден ден, мамо! Желая ти да бъдеш доста здрава, щастлива и постоянно да бъдеш себе си, а това значи мощна, непоклатима и мъдра! Благодаря ти за всичко и най-много за това,че постоянно си до мен “, написа Андреа на формалната си страница във Facebook.
Тя показа няколко фотоси, на които театралничи със своите родители и брат си, което потвърждава каква мощна връзка има посред им. Оказва се, че майка й и татко й са били на всеки неин рожден ден, даже на тези, които е чествала в нощни клубове. Похвално е, че не ги изключва от празненствата с другари и държи постоянно на тяхното наличие.

Андреа постоянно е мечтала за огромно и сплотено семейство, каквото не съумя да направи с Кубрат Пулев. Сега е в търсене на верния човек, на който ще се отдаде и ще му роди най-малко две деца.
Наскоро Андреа се оплака, че мениджърът на Меди унищожава сектора като пречи на изпълнителите да работят. Тя се оказа една от доста наранени певици, за които се сипят неистини през шефове и притежатели на заведения, с цел да не я канят на участия. Все отново Андреа показа график с идни изяви и виждаме, че има поети задължения в няколко заведения в страната. Е, не може да се мери с броя на настоящите имена, само че въпреки всичко би трябвало да е удовлетворена и на дребното, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР