Фокусът падна върху предстоящите избори и дървата за огревСред основните

...
Фокусът падна върху предстоящите избори и дървата за огревСред основните
Коментари Харесай

Защо Гълъб Донев събра министри и областни управители?

Фокусът падна върху идните избори и дървата за огрев
Сред главните тематики, които служебният министър председател Гълъб Донев сложи на вниманието на участниците в работната среща, състояла се през днешния ден в резиденция „ Бояна “, бяха провеждането на почтени и свободни избори.

Премиерът, министри от служебния кабинет и регионални шефове разискаха дейностите на държавното управление по подготовката на изборите, като акцент беше подложен върху превантивните ограничения за противопоставяне на следения и купения избор.
Мерките за гарантиране сигурността на машините за гласоподаване също бяха изтъкнати.



От държавната пресслужба показаха, че задачата е с действителни дейности да бъдат разсеяни всевъзможни подозрения в обществото, че вотът може да бъде манипулиран.
Премиерът сложи акцент върху смисъла на цялостната съгласуваност сред изпълнителната власт и териториалните й органи в лицето на регионалните шефове.

Той добави, че се работи целеустремено по тематиката за реализиране на прогрес, „ тъй като по-добрата съгласуваност ще усъвършенства и качеството на живот на българските жители “.
Като образец за положително взаимоотношение Гълъб Донев уточни дейностите по превъзмогването на последствията от бедствието в Карловско.

„ Когато работим проведено и в синхрон, можем да се оправим и с огромни беди “, означи министър-председателят и открои напъните на институциите и гражданската интензивност, уточни той.

Сред останалите разисквани тематики бяха и дървата за огрев. От страна на държавното управление бе декларирано безапелационното желание да има цялостна бистрота по казуса, както и безкомпромисност във връзка с злоупотреби. Работи се също по подготовката на законодателни оферти, които да запълнят дефицити в нормативната уредба и които да бъдат препоръчани на вниманието на идващия постоянен кабинет.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР