Фокусът на новата власт, или новият парламент, ако такава се

...
Фокусът на новата власт, или новият парламент, ако такава се
Коментари Харесай

Петър Ганев: Новата власт да е с фокус върху икономическите политики и справянето с пандемията

„ Фокусът на новата власт, или новият парламент, в случай че такава се конструира, е по-скоро какви политики ще организира и по какъв начин ще отговори на най-бързо идващите провокации – те са сигурно са пандемията , имунизацията, засегнатите от рецесията бизнеси “, сподели пред БНР Петър Ганев от Института за пазарна стопанска система.

Водещ приоритет е по какъв начин да създадем тъй че, парите от Европа и Плана за възобновяване и резистентност, който ние би трябвало да предоставим до края на април -  този развой да не спре . Това са обществени запаси, големи и би трябвало да се направи по този начин, че това да не спре. – това политически може би е доста забавно, само че стопански не важи.

Важни са настоящите покупко-продажби, тъй като България към момента се прави оценка като относително рискова страна при промяна на власт и оставане в действие на дълготрайни контракти в региона на енергетиката, строителството, превоза, защитата ", разясни в „ Преди всички “ Ганев.

По думите му сигурно ще се върви към различен вид политика и в оправянето с пандемията , не със обезщетителни политики, а по какъв начин да се поддържа растежа, още повече с напредването на процесите на имунизация.

Според Ганев може би да се направи и актуализация на бюджета в бъдеще, само че въпросът е дали ще бъде дребна или огромна.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР