Флиртът е много деликатно нещо. По дефиниция всички жени трябва

...
Флиртът е много деликатно нещо. По дефиниция всички жени трябва
Коментари Харесай

Жените от тези 4 зодии, не умеят да флиртуват

Флиртът е доста внимателно нещо. По формулировка всички дами би трябвало да могат да флиртуват с мъже. Но има дами от избрани зодии, които не могат да създадат това.

Дамите от някои зодии просто не знаят по какъв начин да употребяват хубостта си, което ги кара да наподобяват доста глупави, когато се пробват да флиртуват.

Овен

Жените Овен по природа са доста мощни и уверени в себе си. Те също са водачи. Струва си да се означи, че дамата Овен обича да флиртува, само че го прави толкоз неумело, че мъжете въобще не могат да схванат какво се случва.

Ако Овенът стартира да флиртува, това от време на време може да изплаши някои мъже. Най-интересното е, че дамата добре осъзнава, че прави неточност, само че не може да направи нищо, тъй като е упорита.

Рак

Жената Рак флиртува необичайно. Вместо флирт, мъжете виждат пред себе си грижовна майка, която им пече торти, пайове и непрекъснато ги храни, а също така е подготвена да изпере всичките му облекла непосредствено в ресторанта на първата среща.

Всъщност за дамите от тази зодия флиртът е тип симптом на откровени усеща, заради което те постоянно се стремят да основат сериозна връзка и благополучен брак.

Просто мъжете не схващат изцяло сходно държание и по тази причина избират да избягат допустимо най-скоро.

Дева

Прагматикът счита, че флиртът е загуба на време. Жената Дева минава напряко всъщност и не обича непотребната любовна игра.

Девата от време на време толкоз се увлича в общуването, че стартира да акцентира всичките му неточности на мъжа си.

Затова Девата се преструва, че доста се интересува от съответен мъж, единствено че е подготвен да се скрие в мазето за такова внимание и да чака тази ужасна жена да си отиде.

Козирог

Козирогът третира флирта като характерност на „ лесните дами “. Всичко това наподобява прекомерно тъпо за жена Козирог, прекомерно претенциозно.

Затова тя просто приказва с мъжа. Тя ще му каже всичко, което счита за значимо, ще изиска да види паспорта си и ще се увери, че има пари.

Мъжете, несъмнено, одобряват този метод доста зле и има хора, които непосредствено споделят, че Козирогът е безчувствена жена със студено сърце.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР