Flaška е бутилка, направена от стъкло, която структурира водата. Специална

...
Flaška е бутилка, направена от стъкло, която структурира водата. Специална
Коментари Харесай

Интелигентна бутилкa за жива вода

Flaška е бутилка, направена от стъкло, която структурира водата. Специална технология на обработка на стъклото води до възстановяване качеството на водата. Водните клъстери стават по-малки и по-добре проведени.

По своя път от извора до чешмата водата пътува през дълги, прави тръби, направени от разнообразни материали — олово, азбест, пластмаса. Това не е естествената среда за водата, обикновено тя минава през разнообразни типове скали и пластове почва. Веществата, с които водата влиза в контакт, имат вибрационен резултат върху нея и той може да се отпечата върху нея за избран интервал от време. Същото се случва и на водата в бутилките и диспенсърите, в които е неподвижна за дълъг интервал.

С бутилката Flaška за 5 минути чешмяната вода се трансформира и променя структурата си, като тази на чистата изворна вода в природата. 



Flaška въздейства удобно както на нашето здраве, по този начин и на заобикалящата ни среда. Специалната бутилка е направена от стъкло, което е химически инертно - не отделя никакви субстанции и не реагира със съхраняваните в него артикули, също така е най-хубавият материал за съдове за предпазване на питиета и храни.

От друга страна, бутилката е за многократна приложимост, което води до понижаване на производството, използването и изхвърлянето на пластмасови боклуци в заобикалящата ни среда. Също по този начин стъклото предстои на 100% преработване и може неведнъж да бъде употребявано за производството на бутилки, буркани или контейнери за предпазване на хранителни артикули.

Идеята на Flaška е да бъде лична бутилка за вода. Във всеки миг да е с Вас и да обезпечава по-полезна и здравословна вода за Вашия организъм. 

Как работи Flaška?

Напълнете бутилката с вода (чешмяна или минерална). След 5 мин структурата й се трансформира и става сходна на тази на изворната вода в природата. Причината за това е, че материалът, от който е направена Flaška - особено осведомено стъкло. Допирайки се до стените на бутилката, водата приема тази информация и трансформира структурата си. Използва се фактът, че водата има памет –  тя трансформира структурата си под външно влияние.

Ефектът от действието на бутилката може да бъде усетен. Хората, които са с по-развити рецептори за усет, виждат, че водата от бутилката има изменен усет. Според тях водата става с по-мек, копринен и даже по-сладникав усет.

Контакти:

0885 616 716, [email protected]

www.flashka.bg
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР