Фланговият нападател на Славия Радослав Кирилов бе избран за най-добър

...
Фланговият нападател на Славия Радослав Кирилов бе избран за най-добър
Коментари Харесай

Радослав Кирилов: Пред следващия сезон нещата в Славия няма да са същите, засега оставам

Фланговият нападател на Славия Радослав Кирилов бе определен за най-хубав футболист на 29-и кръг на efbet Лига. Офанзивният състезател направи равносметка на миналия сезон за " белите ".

" Искам да благодаря за премията. Тежък сезон, само че се веселя, че успяхме да се спасим и да си осигурим мястото в елита. Въпреки компликациите, успяхме да реализираме нашата цел.

Един експерт не може да губи мотивация. Нормално е да има сложни моменти и да не се получават нещата, само че успяхме. Доста оказа помощ и идването на господин Загорчич, което подвигна духом тима. Успяхме да се съберем като колектив и да осъществим задачата, която бе по отношение на обстановката.
 Снимка 532159
Източник:

Дали ще остана в отбора - имам още една година в контракта си. До момента няма нищо съответно, моето бъдеще е обвързвано с тима на Славия ".

" За мен футболистите не би трябвало да бъдат делени на млади и остарели. Има футболисти, които заслужават да играят в националния. Трябва да се дава късмет на хората, които демонстрират положителни игри в даден миг и могат да оказват помощ на тима. Селекционерът е решил, че би трябвало да се вземат други футболисти, аз одобрявам това решение и да се надавяме, че можем да вземем в нещо в идните мачове ".

" Всеки един футболист се стреми да се развива. Аз съм към този момент на години, в които се усещам в силата си. Но и нямам кой знае какъв брой години да играя. Ако излезе нещо положително за чужбина, което е добре и за тима, бих коментирал с шефовете и приел. Към момента обаче няма нищо съответно и бъдещето ми е обвързвано със Славия.
 Заги дефинитивно реши кои са ненужните футболисти в Славия
Заги дефинитивно реши кои са ненужните футболисти в Славия

Специалистът няма да разчита на четирима

Причините за спада ни са няколко. Тръгнаха си много основни футболисти от тима, след 5-6 кръга си потегли и треньорът, пристигнаха нови футболисти, на които им трябваше време. Ние, които останахме, също очевидно не сме си свършили работата, веселя се, че успяхме да се спасим въпреки всичко.

Загорчич най-добре познаваше тима и знаеше от какво имаме потребност. Ние също успяхме да се съберем и да осъществим задачата. Целта за идващия сезон не би трябвало да бъде да се гони избавление. Нещата няма да са същите. Ще се привлекат футболисти, ще създадем хубава подготовка и задачите ще са по-високи от този сезон.
 Снимка 532158
Източник:

Политиката на клуба е да се притеглят български футболисти, само че знаете, че положителните такива си имат тим и по този начин се стига до вид да се притеглят чужденци. Но не е хубаво да се разделят играчите - има такива, които заслужават и такива, които не ", приключи Кирилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР