Флагманът на руския флот – крайцерът „Москва“, потъна. Според специалисти

...
Флагманът на руския флот – крайцерът „Москва“, потъна. Според специалисти
Коментари Харесай

Кой потопи крайцера „Москва“?

Флагманът на съветския флот – крайцерът „ Москва “, потъна. Според експерти вредите за съветската войска са големи. Това трансформира напълно салдото на силите в Черно море, както и проектите на Кремъл за Одеса.

Възможно ли е една дребна страна като Украйна единствено с две ракети „ Нептун “ да реализира това?
Абсурд, споделят в Москва. И ние не можем да не се съгласим с тях.

Някога Москва да е лъгала за нещо? Освен, че няма да нападне Украйна, де. И с изключение на за Катин. И за „ Чернобил “. И за Крим. И за „ Курск “. И за Сирия. И за Немцов. И за Навални. И за Политковская. И за Скрипал. Да не не преставам, че ще ви доскучае, само че с изключение на стотина изключения, можем да приемем, че общо взето Кремъл постоянно споделя истината. Е, не тази, която ние виждаме, само че, както и другарят Волгин споделя – същинската истина не е една. За хората с акъла си крайцерът е потопен, а за останалите – интервенцията върви по проект. Самият Кремъл също ни показа към този момент няколко версии за случилото се. Всеки може да си избере тази, която му наподобява най-истинска.
Аз се стопирах на следната: „ Не е правилно, че две ракети са потопили крайцера „ Москва “. Обратното е. Крайцерът „ Москва “ нанесе разрушителен удар на две ракети „ Нептун “. След което потуши избухналия при този конфликт пожар, потапяйки се хитро под вода. “ Елегантно пояснение, кой би се усъмнил в него?

За скептиците има и друго. Моряк е запалил цигара и е провокирал пожар, а по-късно типично за сезона черноморско цунами е завлякло гордостта на Кремъл на дъното на морето. Няма да запитвам какви цигари пушат руснаците. Свръхзвукови? Ядрени? С ракетни глави? Или просто радостни, които те карат да разказваш такива истории?

Трета кремълска версия пък упрекна за станалото Илон Мъск. Той нали пусна едни спътници, та с тяхна помощ станала офанзивата, дето в действителност не е офанзива. Даже Медведев разгласи персонално война на Мъск и люто му се закани. Ей в този момент ще му смъкват спътниците, единствено да намерят цигарите на моряка... Значи, в случай че една цигара може да потопи 50% от морската им мощ, то за спътниците на Мъск ще им стигне половин кутия, не повече. Между другото Москва разгласи тия дни, че ще праща космонавти на Луната, несъмнено и те ще са от пушачите.
Трета версия твърди, че крайцерът за два милиарда $ носел със себе си частичка от Божия кръст, която Кремъл купил за 40 милиона $. И всички разчитали, че тя ще опази кораба от противников удари, пушачи, спътници и цунамита. Обаче не стана по този начин. Не, че се удивлявам, де – то при руснаците няма нещо, дето да е тяхно и да работи, както би трябвало. Едно време разправяха, че се пробвали да вършат ракетно гориво, обаче най-после излязло багра за коса. Аз по тази причина съветска багра за коса не употребявам, че ще възпламени човек една цигара и ще се озове от пъпа на София непосредствено на Мачу Пикчу. Но, в случай че ме четат мъже, на които съпругите им, към този момент са им са втръснали, ето една концепция за подарък за рождения й ден.

Специално за частичката от Христовия кръст аз подозрения нямам. Като Марк Твен. И той не е смеел да се съмнява в търговци, предлагащи части от божия кръст. „ Толкова доста такива части към този момент съм видял, че няма по какъв начин да не са същински “. Негови думи.
Между другото ето една концепция за българското държавно управление, което още умува дали да даде пушки на Украйна от запаса на армията ни или да си ги пази за нас – и двете. Да им дадем парче от кръста. Гори у нас да искаш. И тарикати. Даже не за 40 милиона – за 10 ще им ги дадем, само че с анекс за в допълнение заплащане, в случай че се наложи. А както знаем от пътищата, то постоянно се постанова.
Другият вид да помогнем на украинците е, да им доставим трактори. Украинските трактори се оказаха най-чевръстата и ефикасна бойна машина в тая война. А против доставка на селскостопанска техника дори Българска социалистическа партия не може да се възпротиви.

Освен това за тракторите можем да изтръскаме някой и различен еврофонд, тъй че най-после хем да сме на спекулация, хем да не се цепим от групата. Разбира се, от в този момент знам, че незабавно ще скокнат всякакви българи, да пищят: „ За тях трактори може, а за мен не може? Съсипахте българския народ! “ Затова предлагам да даваме трактор на всеки, който пожелае, с експлицитното изискване да го употребява по предопределение. Разбира се, измежду първите фермери, би трябвало да са Волгин, Дърева, Нешка – всички радетели за положителното на българите. Така или ще почистим ефира, ще понижим безработицата и ще възкресим селското стопанство, или протестиращите сами ще откажат тракторите и ще си изискат отново 40-те лв. помощ за емигрант от война. Тогава ще се наложи посто да ги пратим някъде надалеч, където има война и ще им преведем парите. И те удовлетворени, и ние.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР