ФК Крумовград на Колежа само на гостуване! Тази позиция изразиха

...
ФК Крумовград на Колежа само на гостуване! Тази позиция изразиха
Коментари Харесай

КПБП: ФК Крумовград на Колежа само на гостуване!

ФК Крумовград на Колежа единствено на посещение! Тази позиция показаха от Клуб на последователите на Ботев (Пловдив):

“КПБП смята за извънредно несвоевременно и даже за провокация " концепцията " футболен клуб " Крумовград " да семейства на стадион " Христо Ботев "!
Не считаме, че след 10 години неистини и мотане на градежа на нашия дом, още в първите месеци след влизането ни в компромисна и краткотрайна негова версия, ще би трябвало още веднъж да влизаме в полемики и то не по какъв начин допустимо най-бързо той да бъде изцяло приключен, а отклоняващи вниманието такива като бихме ли приютили който и да е различен български футболен тим като ползвател на нашия стадион.
С цялото ни почитание към ФК " Крумовград ", не считаме, че те са изцяло подготвени да поддържат и пазят това огромно за България оборудване и то в различен за тях град. Позволение за потреблението му би навлекло извънредно доста работа, нерви и отдаване на персонално време от жълто-черните почитатели (за хиляден път) и ще ни провокира още веднъж ние да вършим дилемите на други.
Смятаме, че щом клуб с голяма фенска маса като тази на Ботев, можеше цели 10 години да семейства въз основата в Коматево с потенциал от към 3500 души, то тя може да бъде елементарно пригодена и за семейства на ФК " Крумовград ", ако клубът толкоз упорства да употребява някое от оборудванията на Ботев!
Като умозаключение желаеме да уведомим футболната общност, че не намираме никаква логичност от решение стадионът на Ботев Пловдив да бъде предоставян за домакинските срещи на различен тим. Това би довело до нова ескалация на напрежението.
Нека никой не си мисли, че по този метод ще отклони вниманието ни от нашата заветна цел - изцяло дотъкмяване на стадион " Христо Ботев " - с четири покрити трибуни, приключени фасада и търговски площи. Борихме се 10 години за това и бъдете сигурни, ще доведем битката до своя сполучлив свършек. Крайно време е да извършите поетите към пловдивчани задължения ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР