Физикът с украински корени Михаил Ковалчук вероятно ще бъде следващият

...
Физикът с украински корени Михаил Ковалчук вероятно ще бъде следващият
Коментари Харесай

Учен с украински корени е следващият руски президент?

" Физикът с украински корени Михаил Ковалчук евентуално ще бъде идващият съветски президент ", съобщи израелската медия мигнюз.

Ученият и шеф на Института по нуклеарна физика към Руската академия на науките неотдавна стана член на Съвета за национална сигурност, управителен персонално от Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ", уточни още изданието от еврейската страна. 

Според рецензия на Кремъл и политолога Иля Грашченков включването на научния служащ в състава на Съвета е сигнал за старт на политическата кариера на специалиста. " Ковалчук е пробивен. Той може да накара някои от най-близките хора на Путин да правят отстъпка от позициите си в Съвета ", добави той.

" Най-вероятно физикът ще измести секретаря на Съвета Николай Патрушев. Бившият началник на Федералната работа за сигурност е измежду спряганите имена за правоприемник на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Той е татко на Дмитрий Патрушев (министър на селското стопанство на Русия и също споменаван като възможен нов собственик на Кремъл). Сигурно кланът Патрушеви ще даде заден, с цел да отърве кожата ", сподели още той.

Грашченков не изключи и вероятно завръщане на Дмитрий Мевдвев отпред на страната. " В момента неговата служба (зам.-председател на Съвета) не му дава доста власт. " Бившият министър председател обаче има опит в ръководството и има избран късмет да го забележим още веднъж в Кремъл ", допусна политологът.

" Михаил Ковалчук е роден през 1946 година в Ленинград (сега Санкт Петербург) в фамилията на историка с украински генезис Валентин Ковалчук. Физикът има по-малък брат – финансиста Юрий Ковалчук, именуван " Банкера на Путин ", добави мигнюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР