Фитнес инструкторът от Обединеното кралство, видян от милиони хора по

...
Фитнес инструкторът от Обединеното кралство, видян от милиони хора по
Коментари Харесай

„Много съм разстроен“: Българинът, драскал по Колизеума, се извини

Фитнес инструкторът от Обединеното кралство, забелязан от милиони хора по света да осквернява 2000-годишния Колизеум, се извини на италианската полицията за безразсъдния си вандализъм. Това съобщаваMailOnline.

Припомняме, че засегнат екскурзиант снима 27-годишният българин Иван Димитров, който е роден в Ловеч и се подвизава под името Иван Хоукинс във Англия, по какъв начин издълбава имена върху тухла на Колизеума. Това става в наличието на приятелката му Хейли Брейси - на 33 години.

Двойката, която живее в Бристол, е била в италианската столица Рим в границите на триседмично европейско турне. Те са били открити от полицията откакто лицата им са били разпознати посредством записи от камери за видеонаблюдение и хотелски записи. Това, което издава Иван обаче е часовника на китката му.

„ Колегите са разговаряли с мъжа и той е изразил своите извинения и откровено разкайване за това, което е направил. Той се свърза с нас, откакто открихме мобилния му телефон от хотелските записи и му оставихме известие да ни се обади. Естествено,той се притесняваше за правните последиции всички те му бяха обяснени. Казахме му, че отчетът ще бъде изпратен на адреса му в Обединеното кралство, след което делото ще се гледа в съда, евентуално при започване на идната година. Той ще може да се извини персонално пред съда ", разказвамайор Роберто Мартина от карабинерите.

Той признава, че не са попитали българина за какво го е направил. „ Това ще го чуе съдията, просто му казахме, че е обвинен и е част от следствието ", добавя още майорът и обяснава, че чисто механически Хейли не е обект на тъжба, тъй че е почтена, що се отнася до органите на реда. Тя обаче може да бъде обсъждана като съизвършител.

Иван Димитров е декларирал пред органите на реда, че е „ доста смутен от това, което е направил “. Въпреки товатой може да получи ефикасна присъда от две до пет години и санкция до 15 000 евро.

Екипът на се опита да открие Иван в Бристол, само че от 26 юни той се намира в България.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР