Фирми от Варна с бизнес интереси към Тунис могат да

...
Фирми от Варна с бизнес интереси към Тунис могат да
Коментари Харесай

Канят фирми от Варна в българо-тунизийски онлайн бизнес форум

 Фирми от Варна с бизнес ползи към Тунис могат да се включат в двустранен стопански конгрес. Поканата е от Изпълнителната организация за поощряване на дребни и междинни предприятия (ИАНМСП). Събитието ще се организира в периода  24-26 ноември. Представители на компаниите от България и Тунис ще имат опция да разменят информация и да осъществят директни контакти. Заявки за присъединяване от африканската страна са дали компании от следните браншове: хранително-вкусова индустрия и произвеждане на питиета, селско стопанство, текстилна индустрия, машиностроене, електроника, енергетика, ИКТ, научно-изследователска активност. Предвижда се и включване на представители от бранша на правно-консултантските услуги, финансови институции и други, които търсят български сътрудници, в това число и за импорт на тунизийския пазар.

Началото е  12.00 ч. на 24-ти ноември 2020 година, като срещата ще бъде открита с публична част и двустранни бизнес срещи сред участниците, които при нужда ще продължат и в идващите два дни. Проявата се провежда със съдействието на Тунизийския център за промотиране на износа (Tunisia Export Cepex). 

Желаещите да вземат присъединяване могат да се записват тук: . 

Крайният период е 20.11.2020 година, по-късно всички участници ще получат план на стратегия, код за достъп до онлайн платформата и настоящ лист на тунизийските компании до 2 дни преди събитието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР