Фирмата-производител на дроновете-камикадзе Switchblade подари на Украйна сто безпилотни апарат

...
Фирмата-производител на дроновете-камикадзе Switchblade подари на Украйна сто безпилотни апарат
Коментари Харесай

Подариха на Украйна 100 дрона "Quantix Recon"

Фирмата-производител на дроновете-камикадзе " Switchblade " подари на Украйна 100 безпилотни уред " Quantix Recon ". Това заяви военното разузнаване на Украйна (ГУР на МО на Украйна).

100 безпилотни апарата " Quantix Recon " ще бъдат предоставени без значение от други системи на компанията, които доставя американското държавно управление. Дроновете ще дойдат идната седмица, а след тях ще има и други доставки.

Изпълнителният шеф на " AeroVironment " Вахид Наваби показа пред украинския дипломат в САШ и украинския боен аташе този вид на безпилотен уред и съобщи:
" Това подаяние ще даде опция на оперативниците инструмент, който може да лети неусетно от вражеските сили и не се въздейства от въздействието на радиозаглушителите при провеждането на тъкмо и бързо разузнаване на отдалечени области, където картината на багра динамично се трансформира ".

По думите му, събраната от дроновете " Quantix Recon " информация ще разреши да се възнамеряват интервенциите на украинските войски по този начин, че да не са обект на военна опасност.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР