Фирма джудже пое управлението на хотел Маринела Ветко Арабаджиев се

...
Фирма джудже пое управлението на хотел Маринела Ветко Арабаджиев се
Коментари Харесай

Четете в Марица: Тримонциум остана без паркинг

Фирма джудже пое ръководството на хотел " Маринела "

Ветко Арабаджиев се раздели с още един от първокласните си активи. Хотел " Маринела " в София е даден за стопанисване и ръководство на нова компания - " Сити хотел мениджмънт " ЕАД, излиза наяве от регистъра на министерство на туризма. Дружеството е записано напълно скоро, в края на ноември месец предходната година.

" Тримонциум " остана без паркинг

Ремонт стартира от през вчерашния ден на паркинга пред хотел " Тримонциум ". Багерите и майсторите ще останат на обекта до началото на септември. Бригада от компания " Драгиев и ко " отстранява горния слой асфалт, с цел да постави нова настилка, отново от същия материал.

Ново крушение с " Модър - Царевец "

Пазарното изследване на прогнозната стойност за построяването на подлеза " Модър - Царевец " завършва през днешния ден, само че до през вчерашния ден в общината нямаше предложения. До края на работния ден администрацията чака стопански обосновани цени за планиране и строителство на пътното оборудване, което би трябвало да свърже непосредствено регионите " Южен " и " Западен ".

Полугол студент скочи на ченгета

1000 лв. санкция ще би трябвало да заплати студент, който живее в едно от пловдивските общежития. Наказанието му бе наложено за жестоко отношение и отправени псувни към чиновници на Пето районно управление (на МВР).

ГЕРБ избира сред Кабаиванов и Люртова в Карлово

Общинската организация на ГЕРБ в Карлово излиза с две оферти за претендент за кмет на общината в Местни избори 2019. Едната кандидатура е на ръководителя на ГЕРБ - Карлово и настоящ заместник-кмет Данка Люртова, другата - на кмета доктор Емил Кабаиванов.

Наркомани и клошари превзеха кино " Космос "

Чумата стигна и в Перущица

Локо желае да задържи Акрапович
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР