Финландският ски бегач Реми Линдхолм е финиширал състезание по ски

...
Финландският ски бегач Реми Линдхолм е финиширал състезание по ски
Коментари Харесай

Финландец финишира състезание по ски бягане със замръзнал...

Финландският ски бегач Реми Линдхолм е финиширал съревнование по ски тичане по изключително чудноват метод. Скиорът самичък споделил, че когато минал фиталната линия, открил, че пенисът му бил... заледен.

Това се случило по време на всеобщия старт на 30 км, който размени класическите 50 км поради студа на зимните олимпийски игри в Пекин.

This information may offend the sensibilities of some people.

Finnish skier's penis froze in the middle of the competition: "Pretty unbearable pain " put a heat bag on his penis after the race.

— XC Skiing Warriors (@XCSwarriors)
"Можете да познаете коя част от тялото ми беше замръзнала, когато приключих надпреварата... това беше едно от най-лошите надпревари, в които съм взел участие. Просто трябваше да се боря с времето ", сподели той пред финландските медии.

Тъй като уредниците се тормозили от измръзване по време на съботното съревнование, то било забавено с един час и кратко с 20 км. Тънките костюми и долни пластове облекло, носени от състезателите, както и пластирите за покриване на лицата и ушите им, оферират слаба отбрана против свирепия мраз.

Заради случая, на спортиста се наложило да се подложи на в допълнение загряване на гениталиите след финала.

"Това е едно от най-гадните неща, които са ми се случвали, само че ще оцелея ", показа спортисът, който не скри още, че най-неприятният миг бил процесът на възобновяване, когато замръзналите елементи от тялото му трябвало да се затоплят. По думите му болката от завръщането на кръвта в тях била непоносима.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР