Финландската националистическа партия Финландците ще предприеме мерки за борба с

...
Финландската националистическа партия Финландците ще предприеме мерки за борба с
Коментари Харесай

Партия "Финландците" иска силно да намали имиграцията, ако спечели изборите

Финландската националистическа партия " Финландците " ще предприеме ограничения за битка с имиграцията, в случай че завоюва изборите в страната идващия месец, сподели ръководителят ѝ Рика Пура, представена от " Ройтерс " и Българска телеграфна агенция.

Водещите политически партии, измежду които е и " Финландците ", съвсем нямат разлики в поддръжката за изборите, които ще се произведат на 2 април. Според социологическо изследване от вторник Националната съдружна партия води с дребна преднина измежду гласоподавателите с 20.8%, а " Финландците " и Финландската социалдемократическа партия, чийто ръководител е Сана Марин, са на второ място с по 19.3% всяка.

" Искаме мощно да понижим имиграцията, която вреди на страната ни ", сподели Пура. Според нея вредата се състои в цената, която заплащат финландските данъкоплатци за имиграцията.

 В Европа има апетит за служащи, късмет ли са украинските бежанци В Европа има апетит за служащи, късмет ли са украинските бежанци

" Имиграционната политика, която Дания организира от известно време, и която Швеция желае да приложи в този момент с новото си дясно държавно управление, е близка до тази, която партия " Финландците " желае да внедри във Финландия ", добави тя, като уточни, че желае да понижи имиграцията от разрастващите се страни отвън Европейския съюз.
Въпреки това, в случай че партията ѝ води идната ръководеща коалиция или е част от нея, тя сподели, че ще бъде " извънредно ангажирана " с поддръжката си към Украйна и ще одобри украински мигранти във Финландия.
" Украйна би трябвало да завоюва тази война Ние би трябвало да се ангажираме да оказваме помощ на Украйна с тежко въоръжение, филантропична помощ и други механизми, с цел да помогнем на Украйна да се пребори и да завоюва ", съобщи Пура.

Партия " Финландците ", станала за първи път част от ръководещата коалиция сред 2015 и 2017 година, набира преднина в сондажите. Тя пази консервативните полезности и се възползва от възходящото неодобрение на гласоподавателите от повишението на разноските за живот.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР