Финансовият министър Владислав Горанов коментира, че не вижда причина да

...
Финансовият министър Владислав Горанов коментира, че не вижда причина да
Коментари Харесай

Горанов: Галя Димитрова е успешен ръководител на НАП и е жертва, а не извършител

Финансовият министър Владислав Горанов разяснява, че не вижда причина да бъде поискана оставката на Галя Димитрова, шеф на Национална агенция за приходите. Той бе безапелационен, че тя е " сполучлив началник на приходната администрация " и е жертва, а не причинител на закононарушение, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Ние сме жертви на едно престъпно действие, чиито цели надминават елементарното хакерство”, съобщи той пред публицисти в Народното събрание.
Течът на данните на 5 млн. българи към този момент се прави оценка на две оставки на приблизително равнище в Национална агенция за приходите Шефката на данъчните Галя Димитрова е удовлетворена от работата на организацията, не мисли за оставка
Той разяснява, че не е чул до момента шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ да напусне след „ Уикилийкс”” „ Не мисля, че един сполучлив началник на приходната администрация, която дружно с Агенция „ Митници”, съумя да усили с 50 на 100 данъчните доходи за последните няколко години, заслужава това, даже за толкоз съществено действие, което отново дублирам, ни трансформира в жертви, а не в причинители на престъпление”.

По думите на Горанов отговорността за пропуските се носи от лицата, които са директно виновни.

Кибератаката против Национална агенция за приходите Течът на данните на 5 млн. българи към този момент се прави оценка на две оставки на приблизително равнище в Национална агенция за приходите Спецпрокурор: „ ТАД Груп ” са избирали от кои компании да крадат данни, пратили са на „ Биволъ ” масива на Национална агенция за приходите Специализираният съд взема решение дали да остави в ареста Иван Тодоров Адв. Ина Лулчева: Проблемът не е дали едно момче е пробило Национална агенция за приходите, а по какъв начин страната си пази данните Специализираната прокуратура ще желае непрекъснат арест за шефа на „ ТАД груп ” Собственикът на „ ТАД Груп ” не се прибра в България Шефът на Национална агенция за приходите след хакерската офанзива: Тежко решение бе да не си приключа отпуска Собственикът на " ТАД Груп " Иван Тодоров е бил основател на ГЕРБ Има ли интрига в хакерската атака против Национална агенция за приходите? Появи се разминаване сред справката в Национална агенция за приходите и изтеклите масиви Томислав Дончев: За целия теч на данни ще се откри кой е отговорен Национална агенция за приходите: Няма опасност за загуба на имущество или средства след хакерската офанзива Корнелия Нинова: Национална агенция за приходите да заплати промяната на персоналните карти поради хакерската атака Обявиха за интернационално търсене притежателя на „ ТАД Груп ” (ОБЗОР) Национална агенция за приходите пусна приложението за инспекция на изтеклите персонални данни Собственикът на „ ТАД Груп “ пред bTV: Работим за сигурността на страната, а не срещу нея Разследващите офанзивата против Национална агенция за приходите са разкрили над 500 000 имейла с пароли в конфискуваните компютри Парламентът създае анкетна комисия за хакерската атака против Национална агенция за приходите Обвинените за хакерската атака против Национална агенция за приходите към този момент са трима Специалист за хакерската офанзива: Вредно е да се основават конспирации и да се всява суматоха
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР