Финансовите проблеми, налегнали едно от най-очакваните и най-скъпи предстоящи холивудски

...
Финансовите проблеми, налегнали едно от най-очакваните и най-скъпи предстоящи холивудски
Коментари Харесай

“Епъл” спасява новия филм на Скорсезе, Ди Каприо и Де Ниро

Финансовите проблеми, налегнали едно от най-очакваните и най-скъпи идни холивудски заглавия, са на път да бъдат позволени, Продукцията на режисирания от Мартин Скорсезе Killers Of The Flower Moon с Леонардо Ди Каприо и Робърт Де Ниро в основните функции, ще бъде поето от “Епъл ”, а за “Парамаунт ” ще остане единствено международното разпространяване.  

Двамата любимци на режисьора (Де Ниро се е снимал в девет кино лентата на Скорсезе, а Лео в пет) за пръв път ще застанат дружно пред неговата камера, в случай че не броим късометражката The Audition от 2015 година Те обаче са си партнирали в далечната 1993 година в " Животът на момчето ".

Месеци наред студиото и продуцентите се колебаеха по отношение на бюджета на компания, който по данни на близки до проекта варирал сред 180 и 200 милиона $. Това е довело до неясноти и подозрения дали филмът ще остане в Paramount,  или ще отиде в стрийминг платформа като “Нетфликс ”, както стана предходната година с предходния филм на Скорсезе (и Робърт Де Ниро) „ Ирландецът ". Този път обаче “Епъл ” изпревари „ Нетфликс “

Сделката, съгласно която “Епъл ” ще поеме финансирането и креативната страна, а “Парамаунт ” - киноразпространението, обезпечава на кино лентата най-хубавото и от двата свята. Филмът ще бъде показан в кината по целия свят, преди да се трансформира в най-голямото заглавие до момента в стрийминг услугата на “Епъл ”. Главната цел на Скорсезе, Ди Каприо, Де Ниро и продуцентите на Дан Фридкин и Брадли Томас да създадат огромен уестърн трилър ще бъде осъществена.

В основата на сюжета за „ Убийците на цветната луна “ е едноимената документална книга за поредност убийства на индианци от племето Осейдж в Оклахома през 20-те години на ХХ век, когато в земите им е открит петрол. Продуцентите Фридкин и Томас и компанията им „ Императив “ са откупили правата за екранизация за 5 млн. $. Убийствата остават остават дълго време неразкрити, на  разследването им, в които взе участие е младият Джон Едгар Хувър, води до раждането на ФБР.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР