Финансовата криза е на косъм да се стовари със страшна

...
Финансовата криза е на косъм да се стовари със страшна
Коментари Харесай

Финансовата криза удря сериозно по Ботев Пловдив

Финансовата рецесия е на косъм да се стовари със страшна мощ върху Ботев (Пловдив), написа БЛИЦ. След отдръпването на Георги Самуилов обстановката в клуба става с всеки минал ден все по-мрачна и сива. Парите са ъгъл и не се знае по какъв начин ще се излезе от обстановката. Казано в обобщение – „ канарчетата “ вървят по стъпките на Левски, който е пред финансов колапс и прави всичко допустимо с продажба на играчи да закрепи ситуацията.

Поради тази причина и в Ботев (Пловдив) към този момент имат главен приоритет – продажбата на огромната звезда Тодор Неделев.

Колкото и учудващо да звучи, по никакъв начин не е розово ситуацията и в Локомотив (Пловдив). Икономическата рецесия поради пандемията с ковид тропа на вратата на „ Лаута “. Собственикът Христо Крушарски разгласи, че в клуба всичко е наред. Отборът му играе прелестно, завоюва първо Купата на България за втори следващ път, а в неделя и Суперкупата. Има шансове през новия сезон да огледа по-нагоре, за какво не и към купата. Но все пак се приказва, че финансово Локото не е наподобява толкоз добре, колкото сякаш е видимо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР