Финалистът от 2020 г. Кайрън Уилсън отправи ясно предизвикателство към

...
Финалистът от 2020 г. Кайрън Уилсън отправи ясно предизвикателство към
Коментари Харесай

Мисия "Крусибъл": Воина хвърли ръкавицата

Финалистът от 2020 година Кайрън Уилсън насочи ясно предизвикателство към тримата международни първенци, в чиято компания се намира на 1/2-финалите от тазгодишното състезание на планетата по снукър в Шефилд (Анг). Воина наподобява твърдо решен да направи и последната крачка в театъра " Крусибъл " и по-важното - показва форма, която да го води до върха.

29-годишният Уилсън хвърли ръкавицата още в първата сесия от дуела с Шон Мърфи във формат " 17 от 33 ", повеждайки с 6:2 фрейма против носителя на короната от 2005 година Магьосника завоюва откриващата партия с брейк от 74 точки, само че след това прекара множеството време в стола си, наблюдавайки по какъв начин младият му съперник печели пет следващи фрейма.

Кайрън изравни резултата в накъсана втора партия, след което влезе в стряскащ темп - серии от 110 и 72 за задатък от 3:1 на почивката и нови два сенчъри брейка (127, 121) незабавно след подновяването на играта. Шон спря пропадането със серия от 71 точки, след което трагично пропусна опция за кражба на осмия фрейм и в последна сметка изостана с четири партии след първия ден от 3-дневните 1/2-финали.

Kyren Wilson averts a crisis in frame eight to lead 6-2!

An otherwise phenomenal session from the Warrior, making three centuries, including back-to-back total clearances.

Resumes at 2.30pm tomorrow
— World Snooker Tour (@WeAreWST)
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР