Финален плейоф в Националната баскетболна асоциация (НБА) на САЩ и

...
Финален плейоф в Националната баскетболна асоциация (НБА) на САЩ и
Коментари Харесай

Денвър поведе във финалната серия за титлата в НБА

Финален плейоф в Националната баскетболна асоциация (НБА) на Съединени американски щати и Канада (играе се до четири победи):

Маями - Денвър – 94:109

*Денвър води в серията с 2:1 победи

Джамал Мъри означи 34 точки и подаде 10 асистенции за успеха на Денвър Нъгетс над Маями Хийт със 109:94 като посетител в третия мач от финалния плейоф в Националната баскетболна асоциация (НБА) на Съединени американски щати и Канада. Така Нъгетс поведоха в серията с 2:1 победи.

Денвър направи доста мощен мач и имаше самодейността още от първата сирена и не остави подозрения в превъзходството си. Никола Йокич също записа „ трипъл-дабъл “ за Нъгетс, като се регистрира с 32 точки, 10 асистенции и впечатляващи 21 битки. Резервният пойнтгард и новобранец Кристиан Браун добави 15 точки, като изнесе мощна втора част и имаше решителни изяви.

За Маями Джими Бътлър наниза 28 пункта и даде 4 асистенции, а Бам Адебайо се регистрира с 22 точки, 3 асистенции и 17 битки. Хийт имат два дни, с цел да се възстановят за семейството в четвъртата среща, която им дава късмет да се върнат назад в серията и да не изостанат рисково.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР