Финал на регистрацията на инициативните комитети за президентския вот. Оказва

...
Финал на регистрацията на инициативните комитети за президентския вот. Оказва
Коментари Харесай

Трима от основните играчи за президентския вот са подкрепени от инициативни комитети

Финал на регистрацията на инициативните комитети за президентския избор. Оказва се, че този път трима от главните играчи на изборите ще са регистрирани не от партии, а от инициативни комитети.

Двойката Румен Радев и Илияна Йотова беше оповестена като самостоятелна и издигната от комитет предходната седмица. Зад нея публично със свои представители застават както Българска социалистическа партия, по този начин и „ ИТН “. Подкрепа заявиха и „ Продължаваме промяната “, както и част от " Изправи се. БГ!, Ние идваме! " в лицето на Мая Манолова.

Снимка: bTV

Двойката на професор Анастас Герджиков и Невяна Митева също беше издигната от предприемчив комитет. Зад тях застава партия ГЕРБ, която взе участие в комитета със свои кметове и обществени фигури.
Снимка: bTV
Двойката Лозан Панов - Мария Касимова, номинирани от гражданската самодейност " Правосъдие за всеки ", също ще се яви като издигната от предприемчив комитет. Зад тях се чака да застане „ Демократична България “.
Снимка: bTV
От " Изправи се БГ! Ние идваме! ", в лицето на Николай Хаджигенов, пък заявиха, че занапред ще вземат решение кого да поддържат.

Неизвестна към този момент е кандидатурата, която ще повдигнат от Движение за права и свободи. Тя ще е твърдо партийна, споделят от придвижването.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР