Филмите, показвани в кината в Обединените арабски емирства, вече няма

...
Филмите, показвани в кината в Обединените арабски емирства, вече няма
Коментари Харесай

Без цензура на филмите в кината в ОАЕ

Филмите, показвани в кината в Обединените арабски емирства, към този момент няма да бъдат цензурирани, съобщи Франс прес, като се базира на управляващите.

Те оповестиха още през днешния ден, че се вкарва нова категория филми, които ще бъдат неразрешени за хора под 21-годишна възраст. Останалите кинопродукции ще бъдат показвани в в интернационалната си версия.

Цензурирането е всеобщо процедура в арабския свят и изключително в мощно консервативните монархии в региона на Персийския залив. Много филми биват показвани в орязан вид или въобще не стигат до кината там, отбелязва Агенция Франс Прес.

90 % от популацията на са чужденци. През последните години управляващите започнаха рационализация в редица сфери и Емирствата станаха една от най-отворените страни в Залива, отбелязва още организацията.
свързани новини58309на 04.07.2021
В по-конкретно към този момент е позволено взаимното общуване без брак и бяха смекчени рестриктивните мерки за използването на алкохол. Освен това от 1 януари страната ще премине към работна седмица като на запад (от понеделник до петък).

В ислямските страни в района почивните дни са петък (денят на огромната седмична молитва) и събота.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР