Филмът за Барби на Грета Гервиг получава възторжени отзиви -

...
Филмът за Барби на Грета Гервиг получава възторжени отзиви -
Коментари Харесай

Може ли Райън Гослинг от Барби наистина да спечели Оскар?

Филмът за Барби на Грета Гервиг получава възторжени мнения - не на последно място поради занимателното осъществяване на Гослинг в ролята на известния мъжки асистент Кен. Може ли да стигне до подиума за премиите - пита Лора Мартин.

" Тя е всичко. Той е просто Кен " - по този начин звучи хумористичният слоган на кино лентата на Грета Гервиг за куклата Барби на Mattel - и нейния прелъстителен асистент от мъжки пол. Слоганът, който въодушеви голям брой мемета при стартирането си през април, се подиграваше с обстоятелството, че откогато Кен се е появил през 1961 година, той е считан за малко безсмислено допълнение.

И въпреки всичко, защото тази седмица се появиха рецензии за Барби, се откроява една явна подигравка: безконечният поддържащ състезател в действителност е звездата. Никой не е получавал повече реакции за кино лентата от Райън Гослинг, който играе русокосия " стандартен Кен " измежду безбройното многообразие от Кенсове в страната на Барби.

Благодарение на цялостната си промяна (побеляла руса коса, неестествен загар, обръснати крайници за сцените с неонови ролери), безупречната си комична игра и буйните си песни и танци Гослинг получава едни от най-хубавите оценки в кариерата си. " Всички са съвършено подбрани. Но Гослинг е този, който го изиграва облика извънредно добре ", написа Кирстен Акуна в Insider; до момента в който Бет Уеб за Empire Magazine декларира: " Всяко придвижване на мускулите, всяко разрошване на косата, всяко подръпване на китарата се получава съвършено. Има моменти, в които той ще ви лиши от мирис. "

 Източник: BBC

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР