Филмът Петя на моята Петя“ влиза официално в българските киносалони

...
Филмът Петя на моята Петя“ влиза официално в българските киносалони
Коментари Харесай

„Петя на моята Петя“ с галапремиера в Бургас

Филмът „ Петя на моята Петя “ влиза публично в българските киносалони от 21 януари . Седмица преди този момент той ще има своя галапремиера в Бургас, оповестиха от Общината.

Причината е сантиментална. Филмът е доста бургаски и поради своя сюжет, и поради актьорите в него, и поради стотиците статисти от нашия град, които участваха в фотосите.

Така че заповядайте на галапремиера на 16 януари, неделя, от 17:00 часа, в Културен дом НХК. Ако билетите за тази прожекция се изчерпят, ще бъде навреме оповестена втора, която да се състои по-късно същия ден. Гости на вълнуващата вечер ще бъдат доста от членовете на филмовия екип.

Билети се продават на касата в Културен дом НХК. Редовната цена е 15 лв.. 12 лв. коства билетът за учащи и пенсионери. Тел. номер за контакти: 0894/ 898-098. 

„ Петя на моята Петя “ е сниман в Бургас. Филмът споделя по доста забавен и въздействащ метод историята на едно модерно момиче на име Петя, чиято орис се преплита с тази на знаковата поетеса Петя Дубарова и я повтаря … о не напълно.

В дребното му предварителни прожекции до момента той съумя да се хареса и на младата, и на старата аудитория.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР