Филмът Жените наистина плачат е вторият ни игрален филм на

...
Филмът Жените наистина плачат е вторият ни игрален филм на
Коментари Харесай

Филмът "Жените наистина плачат" ще бъде видян и в България на 15 септември

" Филмът " Жените в действителност плачат " е вторият ни игрален филм на нас двете като режисьори и след Кан, Сараево, Карлови Вари и още два-три фестивала в Брюксел и в Сърбия, където получихме премия за постановка най-изненадващо. Филмът ще бъде забелязан и в България за първи път на 15 септември в границите на София филм фест от 20 часа на откритото кино на Sofia Summer Fest 2021 ", сподели за БНР режисьорът Весела Казакова, която създааде кино лентата дружно с Мина Милева. Филмът " Жените в действителност плачат " беше селектиран за тазгодишния фестивал в Кан.

По думите на Мина Милева продукцията демонстрира силата на дамите:

" Това е един филм, който утвърждава силата, хубостта и твърдостта на дамите ". Весела Казакова съобщи, че феновете съпреживяват това, което се случва с героите във кино лентата:

" Филмът е откровен в глупостта си и по тази причина провокира доста наслада и смях, благосклонност и по тази причина е лек за гледане ". Весела Казакова и Мина Милева са поканени да бъдат президентки на журито на една от секциите на " Венециански дни " (Giornatte degli autori) - стратегия за млади създатели на най-стария кинофестивал в света, " Мостра Венеция " (1-11 септември).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР