Филм, пълен с чудни гледки от любимия ми Берлин и

...
Филм, пълен с чудни гледки от любимия ми Берлин и
Коментари Харесай

Berlin I Love You, но не и по този начин!

Филм, цялостен с чудни гледки от обичания ми Берлин и задоволително известни актьори, е мъчно да нарека малоумен, само че това е тъжната истина.

Филмът Berlin I Love You е част от поредицата кино пояснения в обич на разнообразни градове. Гледала съм някои от предходните елементи и въпреки да не са някакви шедьоври, сигурно са приятни и напомнят за обичани места или предизвикат фантазии за нови такива.

Филмът за дава отговор на всички клишета за този град и въпреки че множеството от тях са правилни, не съумява да ги надскочи в нито един миг. Усещането на всеки чужденец, че в Берлин е вкъщи си, се дължи на неповторимата комбинация от хора в града, от които по статистика три четвърти не са берлинчани. Независимо от кой завършек на света попаднете в Берлин, той ще ви одобри, никой няма да ви гледа с съмнение, да мърмори зад тила ви или да ви откаже чаша бира. Имигранти, улични музиканти, травестити или просто самотни души, Берлин е дом за всички.

Това е и сюжетът на кино лентата, в който артисти като, Люк Уилсън, Мики Рурк, Кийра Найтли и доста други се пробват, съвсем без изключение несполучливо, да вдъхнат живот на шаблонизирани герои, които попадат в банални обстановки и изричат предсказуеми неща. Гледах кино лентата на два пъти и за три дни бях не запомнила съвсем изцяло какво се е случило в първата половина.

Филм с привлекателно заглавие за един град, който заслужава пояснение в обич, само че не по този метод.


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР