Филипинската боксова легенда Мани Пакиао обяви, че води преговори за

...
Филипинската боксова легенда Мани Пакиао обяви, че води преговори за
Коментари Харесай

Пакиао води преговори за среща с Ломаченко

Филипинската боксова легенда Мани Пакиао разгласи, че води договаряния за борба със международния първенец в категория супер перо Васил Ломаченко, който все още е необятно обсъждан като най-хубавия боксьор в света.

39-годишният Пакиао, който е печелил трофеи в невижданите осем теглови категории, вижда месец април като подобаващ за провеждането на супер конфликта му с украинската звезда.

Амир Хан към момента желае мач с Пакиао

"В момента водим договаряния за борба с Ломаченко. На този стадий преговаряме за килограмите и по-точно за свалянето им ", съобщи Пакиао, който най-вече се състезава в полусредна категория (до 66,6 кг), до момента в който Ломаченко се състезава в супер перо (до 58,9 кг).

Пакиао, който през предходната година загуби купата си на WBO в полусредна категория от австралиеца Джеф Хорн е собственик на професионален връх от 59 победи, 7 загуби и две равенства, само че без подозрение се намира в залеза на своята именита кариера. Интересен факт, който можем да отбележим за него е, че не е записвал победа с нокаут в последните осем години.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР