Филип Морис Интернешънъл планира постепенно преустановяване на производството на цигари

...
Филип Морис Интернешънъл планира постепенно преустановяване на производството на цигари
Коментари Харесай

От Давос: Продуктите без дим заемат 14% от приходите на ФМИ

Филип Морис Интернешънъл възнамерява последователно прекратяване на производството на цигари в целия свят. Как обаче ще се случи това?

Отговорът на този въпрос даде изпълнителният шеф на компанията Филип Морис Интернешънъл Андре Каланцопулос в изявление от Давос, където се организира Световният стопански конгрес.

"Това ще стане, като предложим на пълнолетните пушачи, които другояче биха траяли да пушат, артикули, които не горят тютюна и затова имат по-малко токсични субстанции и са по-добра опция.

Ние имаме необятно портфолио от артикули, някои от които нагряват тютюна, като устройството, което неотдавна получи позволение за продажба от Американската организация по храни и медикаменти в Съединени американски щати (FDA).

Също по този начин в гамата ни влизат и по този начин наречените електронни цигари. В този сегмент ние разполагаме с най-съвременните софтуерни решения.

Предлагаме и артикули с чист никотин, тъй като имаме вяра, че с цел да убедим хората да се откажат от стандартните цигари, би трябвало да им предложим многообразие от артикули, които са близки по усет и задоволеност до цигарите. "

Тези артикули през днешния ден заемат дял от 14% в приходите на компанията. Какъв артикул употребява Андре Каланцопулос вижте в изявлението по-долу:



Материалът е направен с поддръжката на Филип Морис България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР